Mint arról a Life.hu is beszámolt, Gulyás Roland az egyik kereskedelmi csatorna tehetségkutató műsorának felfedezettje bántalmazta szeretője kamaszfiát. A botrány nem csitul, a fiúnak pszichológusra van szüksége.

Gulyás Roland ököllel ütötte meg szeretője 17 éves fiát, amikor nem halkította le a tévét. A fiú nem tudja túltenni magát a történteken, pszichológushoz fog jár. 

Gulyás RolandForrás: Facebook, Gulyás Roland

"Úgy tudom, a fiú kedden volt kontrollon, kiszedték a varratokat, majd azt mondták, szépen gyógyul. Már tud enni, aludni, sőt, nincs szüksége állandóan fájdalomcsillapítókra sem. Lelkileg viszont nincs jól. Nem elég, hogy Roland családja a közösségi oldalon próbálja úgy beállítani az esetet, mintha a kamasz lenne a hibás, folyton bevillannak neki a szörnyű emlékek. Szegény fiú azon gondolkozik, pszichológushoz fordul, hogy feldolgozhassa a történteket. Nem csoda, hogy nehezen teszi magát túl rajta, mivel az édesanyja sem az ő pártját fogja, inkább a szerelmét védi, ami számára óriási csalódás. Úgy tudom, a fiú a nagyszüleihez költözött, náluk lakik most, és azt beszélik, a nő sem marad a lakásban" - mesélte a Blikknek egy közeli ismerős.