Baleset történt a Bécsi úton, és hatalmas a dugó mindenütt a városban

Forrás: MTI/Jászai Csaba -
autópálya forgalom dugó baleset Bécsi út
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtök reggel jelentős változások várnak az utasokra a szobi vonalon egy váltóberendezés hibája miatt, a Bécsi úton baleset történt, ott ezért van változás, a városba vezető utakon pedig már alakulnak a dugók.

Nem járnak a villamosok, mert baleset történt a Bécsi úton. A 17-es, a 19-es és a 41-es villamos helyett a Bécsi út, Vörösvári út és a Katinyi mártírok parkja között pótlóbusz közlekedik. Erős a főváros felé tartó forgalom is, az M3-as autópályán az M0-s autóúttól befelé araszolás vár az autósokra. Valamint meghibásodott a biztosítóberendezés Nagymaros és Szob között, ezért a szobi vonalon ezen a szakaszon 20-30 perccel megnőhet a menetidő, és járatkimaradásokra is számítani kell. Egyes vonatok helyett Nagymaros és Szob között pótlóbuszok közlekednek. A kábelek javítása várhatóan délig tart - írja a budapestkörnyéke.hu

Forrás: MTI/Jászai Csaba

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.