Ez bizonyíthatja a Madeleine McCann-ügy gyanúsítottjának ártatlanságát?

Madeleine McCann Christian Brückner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Madeleine McCann-ügy gyanúsítottjának ügyvédje arra szólította fel a német rendőrséget, hogy mutassák fel a konkrét bizonyítékokat arra, hogy Christian Brückner ölte meg a kislányt.

Friedrich Fulscher, Christian Brückner ügyvédje szerint a német rendőrségnek végre ki kellene teríteni a kártyáikat, és bemutatni a bizonyítékokat, amelyek alapján ügyfelét bűnösnek tartják.

"Ez igazságos lenne a gyanúsítottal és a szülőkkel szemben is - mindkét oldal eldöntheti, mennyire megbízhatónak tartja a bizonyítékokat"

– mondta a The Sunnak.

A 43 éves férfit a német rendőrség idén júniusban azonosította, mint a Madeleine McCann-ügy gyanúsítottját. De csak annyit hoztak nyilvánosságra, hogy „konkrét bizonyítékuk" van ellene, semmi részletet nem közöltek.
Ezután állították, abban is biztosak a nyomok alapján, hogy a kislány már nincs életben.

Madeleine McCann-üggyel kapsolatban számtalan teória látott napvilágot.

A gyanúsított ügyvédje azt mondja, jelenleg csak a portugál anyagokhoz fér hozzá, a német aktákat visszatartják.
A portugál jelentések alapján szerinte sok bizonyíték szól amellett, hogy a nyaralóban történt baleset a kislánnyal.

2008-ban ugyanis a portugál rendőrfőkapitány, Goncalo Amaral a kislány szüleit gyanúsította meg, miszerint ők a felelősek a haláláért, ám később felmentették őket. A férfit ezután kirúgták a rendőrségtől, majd könyvet írt az esetről. Úgy tudni, nem rég kétszer is találkozott Brückner ügyvédjével.

Fulscher a napokban azt állította, védence mobiltelefonjában vannak a bizonyítékok az ártatlanságára, mivel abból kiderült, hogy hol tartózkodott a gyerek elrablásakor. Ezek alapján pedig nem ő az elkövető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.