A lakók kérik a rendőrséget, itt keressék Maddie holttestét

Forrás: Getty Images -
holttest eltűnt gyerek Madeleine McCann Christian Brückner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Átkutatta a rendőrség Christian Brückner egykori hannoveri otthonát, illetve egy nem rég felfedezett titkos pincét a házban. A férfinak azonban egy másik városban is volt ingatlanja, az ottlakók rettegnek, mert állítólag itt ő maga ásott kis egy helyiséget.

Nagy erőkkel folyik a nyomozás a 13 éve eltűnt Madeleine McCann ügyében. A napokban a rendőrség feltúrta egy hannoveri ház kertjét, ahol anno a kislány feltételezett elrablója, Christian Brückner élt. Találtak egy titkos pincét, amelyről eddig az ott élők sem tudtak. Ám egyelőre nem hozták nyilvánosságra, mi lapult benne.

Madeleine McCann holttestét keresi a rednőrség. Forrás: Getty Images

Viszont nincs nyugta a Brückner korábbi lakhelyén élőknek sem. Állítólag ugyanis braunschweigi otthona alatt a társasházban maga ásott egy pincét anno a férfi. A lakók pedig könyörögnek a rendőrségnek, hogy jöjjenek ki és nézzék át azt is, mert rettegnek attól, hogy esetleg ott van Maddie holtteste. De azt is elképzelhetőnek tartják, hogy a 2015-ben eltűnt Inga Gehrickét rejti a sötét helyiség.

Az ott élő Sabrina Sellag szinte teljesen kikészült ettől a gondolattól, már aludni sem tud.
„Könyörgött a rendőröknek, hogy jöjjenek ki keresőkutyákkal. Attól retteg, hogy egy holttest felett hajtja álomra a fejét minden este" - mesélte a Mirrornek a nő egyik ismerőse.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.