Örömhír: pozitív változás jön hazánkban a jövő héten

Forrás: Shutterstock -
időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész hetes eső után borongós hétvége várható, de a hét közepétől barátságosabb lesz az időjárás, akár 20-22 fok is lehet. 

Szombat


Borongós időre számíthatunk, és szórványosan várható eső, záporeső. A legtöbb napsütés délnyugaton a délutáni órákban lehet. Az északnyugati szél többfelé megerősödik. Gyenge hidegfronti hatás érvényesül. Hűvös őszi időnk lesz, délután 7-12°C valószínű.

Vasárnap


A többfelé megerősödő ÉNy-i szél hatására csökken a felhőzet, egyre nagyobb területen süt ki a nap. Záporesők még északkeleten kialakulnak. Reggel 4, délután 13 fok körüli értékeket mérhetünk.

Hétfő és kedd


Változóan felhős, reggelente párás, igazi októberi időre számíthatunk. Reggelente -2 és +4, délutánonként 10 és 16°C között alakul a hőmérséklet. Talajmenti fagy tehát sokfelé várható, és a fagyzugos tájakon már 2 méteres magasságban is fagyhat.

Szerda és csütörtök


Az erős délnyugatira forduló széllel több fokkal melegebb levegő érkezik hazánk térségébe, csütörtökön már akár 20-22°C is lehet. Számottevő csapadék nem, de elszórt zápor előfordulhat - olvasható a Köpönyegen.

Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.