Durván lecsúszott az egykori modell: hajléktalanná vált és a szemétben turkál

Forrás: NORTHFOTO/TheImageDirect.com/Theimagedirect.Com -
hajléktalan Baywatch Loni Willison
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Baywatch egykori sztárjának felesége, Loni Willison nagyon lecsúszott: kiderült, hogy hajléktalanként él Venice Beach közelében. 

Az egykori modell, Loni Willison főleg rövid házasságával vált ismertté, amelyet a Baywatch sztárjával, Jeremy Jacksonnal kötött. 2012 és 2014 között alkottak egy párt, házasságuk után pedig Loni is elkezdett lecsúszni a lejtőn. Drogfüggőséggel és számos mentális problémával küzdött, 2018-ban pedig teljesen eltűnt a nyilvánosság elől. Nemrég azonban újra előkerült: kiderült, hogy hajléktalanként él Venice Beach közelében, és nem kér senki segítségéből.

Jeremy Jackson és Loni Willison egykor Forrás: WireImage/2012 Amanda Edwards/Amanda Edwards

"Nem beszéltem Jeremyvel, nem akarok beszélni a barátaimmal. Jól vagyok, nem akarom, hogy bárki is segítsen" - mondta a The Sunnak az egykori modell. Hozzátette, nincs telefonja, de mindig van hol aludnia, és van mit ennie. "Itt-ott kapok pénzt, az üzletek közelében és a kukákban pedig mindig van étel" - árulta el.

Így néz ki Loni Willison mostanában Forrás: NORTHFOTO/TheImageDirect.com/Theimagedirect.Com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.