Nekimentek a kommentelők Gabriela Spanic-nak: ezért bírálják

Forrás: TV2 -
halál bírálat temetés kommentelők család Gabriela Spanic
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gabriela Spanic a Dancing with the Stars második élő adása után tudta meg, hogy elhunyt az édesanyja. A kommentelők közül néhányan nekiestek.

A szombati élő show után egy órával tudta meg a latin világsztár, hogy szeretett édesanyaja elhunyt.

A színésznő közleményben tudatta a hírt és elárulta azt is, hogy utazása előtt, valamint videóhívásban sikerült elköszönnie tőle.

dancing with the stars 2020 GABRIELA SPANIC Forrás: TV2

"Drága angyalaim. Köszönök minden egyes üzenetet, megtöltenek szeretettel és békével. Mellékelem a menedzserem levelét, ez az egyetlen igazság ebben az ügyben. A családom és én
mindent megtettünk, amit tehettünk, édesanyánkért, vele voltunk minden nap.
Testvéreimmel együtt el tudtunk búcsúzni tőle, az én esetemben akkor, amikor elindultam a show-ra. Ő most már Isten országában van" - mondta akkor Gabriela, akinek édesanyját másnap eltemették, így ő nem tudott jelen lenni a szomorú szertartáson, írta meg az Origo.

Hiába a szívhez szóló üzenet és a több ezer kilométernyi távolság, sok kommentelő bírálta a sztárt, amiért nem vett részt a temetésen.

„Ez hihetetlen, komolyan. Nincs az az indok, ami elszakítana a végstádiumú szerettemtől! Ilyen lelketlen ez a nő. Nem is lehet erre mit mondani, annyira abszurd."

„Már el sem szabad lett volna utazni, ha ilyen nagy beteg volt az imádott édesanyja. Ott lett volna a helye mellette. Ez csak mosdatás. A többi az ő dolga. Számoljon el a lelkiismeretével."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.