Ahogy arról mi is hírt adtunk, a minap életét vesztette egy fiatal a gyöngyösi kalandparkban. A rendőrség közleményt adott ki.

A végzetes baleset egy kalandparkban történt Gyöngyösfalun. Egy fa rádőlt a kötélpályára, aminek következtében egy tini a helyszínen életét vesztette. Most a rendőrség egy közleményt adott ki a történtekkel kapcsolatban, amelyből kiderül, hogy egy 16 éves keszthelyi fiatal hunyt el.

A rendelkezésre álló adatok szerint október 22-én, 15 óra 30 perc körül egy, Gyöngyösfalu térségében található kalandparkban eddig tisztázatlan okok miatt kidőlt egy fa és elrántotta a fára erősített kötélpályát. Az eset során a kötélpályán tartózkodó 16 éves keszthelyi fiatal olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Két fiatalt pedig a Mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítottak- olvasható a police.hu-n.

A rendőrség jelenleg halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés, vétség gyanúja miatt – büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

Képünk illusztráció.Forrás: Shutterstock/Chubykin Arkady