Vége az esőnek: kellemes őszi napok várnak ránk

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Frank Rumpenhorst -
napsütés időjárás ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tegnapi esős, borongós időt ma már kellemes, napsütéses őszi nap váltja. Délnyugat felől fokozatosan csökken a felhőzet, de eleinte északkeleten még lehet szitálás, gyenge eső. A déli, délnyugati szél több helyen megerősödik. 14 és 20 fok közé erősödik a nappali felmelegedés. - olvasható a Köpönyeg oldalán.

Kedden a párásság megszűnése után napos, gyengén felhős, kellemes őszi idő várható. A Nyugat-Dunántúlon megnövekszik a felhőzet, és itt gyenge eső, zápor is kialakulhat. Mérsékelt marad a délnyugati szél. 15 és 20 fok között alakul a hőmérséklet.

04 October 2018, Hessen, Frankfurt/Main: The sun shines through the leaves of a common oak, which have already changed colour in autumn. Photo: Frank Rumpenhorst/dpa Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Frank Rumpenhorst

Szerda reggelre sokfelé képződik köd, mely a délelőtt folyamán feloszlik. Napos, és (réteg)felhős időszakok váltakoznak. Csapadék nem lesz. A maximumok 17 fok körül alakulnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.