Tragédia: ötven métert repült a zebrán elgázolt férfi - Borzasztó baleset történt

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Pinkbadger -
gázolás halál baleset tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmas baleset történt Ózdon, egy helyi férfi éppen a zebrán haladt át, amikor egy autó 80 kilométer per órás sebességgel elgázolta. Az áldozat ötven métert repült, nem tudták megmenteni az életét.

A hírek szerint egy 19 éves sofőr gázolta el Ózdon a 49 éves Lakatos Pétert. Nyolcvan kilométer per órás sebességgel közelítette meg a zebrát, úgy tudni valami elvakíthatta, ezért nem látta az áthaladó férfit, aki ötven métert repült az ütközés következtében. Az autó teljesen összeroncsolódott.

Felröppent a hír, hogy a sofőr versenyzett valakivel, ezért száguldozott, de később a rendőrség cáfolta ezt az információt. A helyiek szerint rendes családból származó fiatalemberről van szó, aki katonának állt.

A fotó illusztráció. Forrás: Getty Images/iStockphoto/Pinkbadger

Pétert még kórházba szállították a baleset után, de nem tudták megmenteni az életét.
„Reggel kaptuk a hírt, hogy a testvérem meghalt. Én mindennap Budapestre járok dolgozni, így csak este tudom megnézni, pontosan hol ütötte el ez a felelőtlen ember Pétert. Amióta megtudtam, sokkban vagyok, felfoghatatlan számomra, hogy meghalt. Ő volt a világ legrendesebb embere, ha volt egy falat kenyere, biztos, hogy a felét odaadta annak, aki kérte. Ózdon mindenki ismerte és szerette őt, az egész város gyászolja szegényt. Egyszerűen nem értem, hogy a gázoló miért nem állt meg a zebránál, főleg, ha látta, hogy valaki éppen átmegy. Borzasztó lesz az életem Péter nélkül, már most nagyon hiányzik" – mesélte megtörten a Blikknek az áldozat testvére.

Péternek nem volt könnyű élete, ugyanis elveszítette a feleségét és babájukat is. Azért költözött testvéréhez Ózdra, hogy megpróbáljon új életet kezdeni a tragédia után.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.