Schobert Lara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Lara élete első fashion fotózásán vett részt, ahova édesanyja, Rubint Réka is elkísérte. 

"Nagyon örültem a megkeresésnek, el sem akartam hinni, hogy éppen engem kérnek fel modellnek, s rólam szeretnének fashion fotósorozatot készíteni. Korábban egyébként már több felkérést is kaptam különböző ügynökségektől, de eddig nem igazán álltam a kamera elé. Nem mintha nem érdekelne a modellkedés, csak nagyon önbizalomhiányos vagyok, örök elégedetlen vagyok magammal" - nyilatkozta a Borsnak Lara.

Forrás: Schobert Lara / Instagram

Rubint Réka elmondta, Lara még az utolsó reggel is vissza akarta mondani a fotózást.

"Ismerem őt, tudom, hogy a végeredményt látva mennyire büszke és elégedett lesz, ami ismét jót tesz majd az önbizalmának. Jól tudom, hogy milyen az, amikor valaki nincsen tisztában az adottságaival. Ennyi idősen én sem voltam elégedett magammal. Édesanyám féltett, óvott mindentől, s volt, hogy a túlzott aggódása miatt nem a megfelelő szeretetnyelven kommunikált velem, amikor a legérzékenyebb korban, a tinédzser éveimben voltam. Én semmiképp nem szeretném elkövetni ezt a hibát, így a "nyitott tenyérrel szeretve" elvet követve igyekszem a gyerekeinket segíteni. Arra tanítjuk őket, hogy az álmaiknak éljenek, merjenek új dolgokat kipróbálni, higgyenek magukban, mert minden lehetőség egy újabb és újabb ajtòt nyit ki előttük. Meggyőződésem, hogy Lara életében meghatározò lesz ez a fotózás, mert egy profi csapattal hozhatta ki magából a maximumot" - mondta el Réka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.