Eltemették a kalandparkban elhunyt fiút - a kalandpark vezetője levelet írt a szülőknek

halál temetés gyász kalandpark tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 16 éves fiú a Gyöngyösfaluban található kalandparkban vesztette életét.

A tizedikes fiú társaival osztálykiránduláson volt, de a kalandparkban az egyik kötélpályáról Zsigmond a mélybe zuhant. A tragédiához az vezetett, hogy az egyik fa, amihez a drótkötél volt rögzítve, gyökerestül kifordult. A fiúnak esélye sem volt a túlélésre, azonnal szörnyethalt.

A temetésen rengeteg fiatal is részt vett, akik egyelőre képtelenek feldolgozni, miért történt ez az egész, és miért pont Zsigmondnak kellett meghalnia. A szülők nem akartak beszélni fájdalmukról. A kalandpark tulajdonosa, Szőnye Péter azt mondta, őt is nagyon megviselték a történtek.

Rettenetesen sajnálom, ami történt. A balesetnek semmi előjele nem volt, a fát, ahogy a szabályok is előírják, három hónapja ellenőrizte egy szakember. Nekünk mindig a biztonság volt az első, egyszerűen nem értem, mi történt

– mondta el korábban a Blikknek a kalandpark vezetője, aki a lap információi szerint levelet írt Zsigmond gyászoló szüleinek.

Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.