Lánya születésnapján lett öngyilkos a hétgyermekes anya

Forrás: Shutterstock -
öngyilkos öngyilkosság anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragédiába torkollott egy születésnapi zsúr, a vendégek már az udvaron várakoztak, amikor kiderült, a hétgyermekes édesanya öngyilkosságot követett el. Korábban orvosnál járt, depressziót állapítottak meg nála, de ezt senkinek sem árulta el.

A kislány születésnapját ünnepelte volna a család, amikor megtalálták az édesanya holttestét, aki öngyilkos lett. Férje aznap elvitte iskolába a gyerekeket, ahogy mindig, napközben többször próbálta elérni feleségét, de hiába, ezért a szomszédokat kérte, hogy nézzenek rá. Közben pedig már gyűlt a vendégsereg Shannon születésnapjára, csaknem harmincan várakoztak az udvaron, amikor megtalálták az anyát.

A 41 éves Louise Giles hét gyermeket hagyott árván. Férje értetlenül áll a történtek előtt, azt mondja, semmit nem vett észre rajta. Pedig a nő egy héttel halála előtt titokban orvosnál járt, ahol kiderült, hogy depresszióval küzd, csakhogy ezt senkinek nem árulta el – írta a The Sun.

„Nem tudtunk a diagnózisról, és arról sem, hogy orvosnál járt. A halála előtt még elmentünk korcsolyázni is, de semmi furcsát nem láttam rajta. Minden időmet vele töltöttem, egyedül akkor nem voltam mellette, amikor dolgoztam" – mesélte a férj.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.