Ambrus Attila soha többé nem akarja látni Horváth Évát - kibékíthetetlen ellentétek

Forrás: Instagram/Horváth Éva, Tuba Zoltán/Origo -
ellentét Ambrus Attila Horváth Éva Farm VIP
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Farm VIP című műsorban komoly ellentétek alakultak ki a forgatás alatt Ambrus Attila és Horváth Éva között. A Viszkis többé nem hajlandó hozzászólni az egykori szépségkirálynőhöz.

Hamarosan indul a TV2 új reality műsora a Farm VIP, amiben 14 sztár két csoportban egy tanyára költözik és így mérkőzik meg egymással.

A piros és a sárga csapatok többször egymásnak feszültek a forgatások alatt. Ambrus Attila nem hajlandó többé egy asztalhoz sem ülni Horváth Évával.

Ambrus Attila soha többé nem akarja látni Horváth Évát Forrás: Instagram/Horváth Éva, Tuba Zoltán/Origo

"Szerettem volna átadni azt a tudást, amire az évek során szert tettem, ám egyeseknél olyan vastag falakba ütköztem, amit csak nehezen vagy egyáltalán nem lehetett lerombolni. Voltak a farmon olyan emberkék, akik mindenkinél mindent jobban tudnak, és a legrosszabb, hogy őket még észérvekkel sem lehet meggyőzni, mert izomból próbálják az akaratukat érvényesíteni.

Van olyan ember például, akivel soha többé nem ülnék le egy asztalhoz.

És nemcsak a mostani hozzáállása miatt, hanem egyébként sem... A játék rendkívül tanulságos volt, már csak azért is, mert kiderült, hogy vannak bizonyos embertípusok, a sunyik, akiket képtelen vagyok elviselni" - fogalmazott keményen a Viszkis, akiről kiderült, hogy Horváth Évára gondolt, írta meg a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.