Joshi Bharat vallomása: három barátja belehalt a koronavírusba

Forrás: www.polyakattila.hu/Polyak Attila -
vallomás Joshi Bharat koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Joshi Bharat igyekszik pozitív maradni, és nem félni a vírustól annak ellenére, hogy három barátja már belehalt a fertőzésbe.

Joshi Bharat amellett, hogy minden intézkedést betart, és komolyan veszi a járványt, igyekszik pozitív maradni, még ha olykor nehéz is. Három barátját elvesztette a fertőzés miatt, de ő nem fél a vírustól.

Joshi Bharat Forrás: www.polyakattila.hu/Polyak Attila

"Félni semmiképp, de szerintem már egyszer átment rajtam, és nagyon komolyan is veszem a vírust és a védekezést. Februárban eléggé lebetegedtem, de mire észhez kaptam, már ki is gyógyultam belőle. Nem mindenki ilyen szerencsés. Már, ha ez szerencse kérdése. Három indiai barátom sajnos belehalt a koronavírusba, őket már nem tudták megmenteni az orvosok sem. Ilyenkor persze méginkább elgondolkozik az ember. Olykor-olykor szívesen elbeszélgetnék a vírustagadókkal" - mondta a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.