Ő nyerte meg a Sztárban sztárt: az exek csatája lett a Sztárban sztár fináléja

Szabó Ádám Vastag Csaba Sztárban sztár Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár döntőjébe három énekes került: Tóth Andi, Szabó Ádám és Vastag Csaba. 

Renegeteg boldog és megható pillanatnak lehettek szamtanúi a nézők az elmúlt hetekben vasárnap esténként, és természetesen drámában sem volt hiány, ezt Curtis biztosította eltűnésével. Ezzel a lépésével ő kizáratta magát a versenyből, így alakult ki a végső hármas: Tóth Andi, Szabó Ádám és Vastag Csaba. Minhárom versenyző két-két prdukcióval készült, a végső eredmény pedig a nézőkön múlt, az ő szavazataik alapján hirdettek győztest.

A Sztárban sztár finalistái Forrás: TV2

A nézőktől Vastag Csaba kapta a legkevesebb szavazatot, vagyis ő lett a harmadik helyezett. Így aztán az exek csatája lett a Sztárban sztár fináléja, vagyis Tóth Andi és Szabó Ádám versenyzett már csak az utolsó körben a nézők szavazataiért. A verseny elképesztően szoros volt, de Szabó Ádám lett a győztes, vagyis Tóth Andi lett a második helyezett, gratulálunk!

A Sztárban sztár ismét Curtis példátlan tettével indult: "Súlyos szerződésszegésnek minősül"

A Sztárban sztárban nem hagyták szó nélkül Curtis előző heti tettét. Így indult az utolsó show.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.