David Attenborough teljesen felháborodott, mikor megtudta, hogyan éltek vissza a nevével

átverés csalók marihuána David Attenborough
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű természettudós, David Attenborough nevével csalók éltek vissza, alig hitt a szemének, amikor megtudta, mit árultak a neve alatt.

A világhírű természettudós, David Attenborough megdöbbentő csalás áldozata lett. A nevével fémjelezve árultak egy marihuána olaj terméket a világhálón. Mikor Attenborough megtudta ezt a szörnyűséget, alig akarta elhinni, hogy valaki képes volt így bemocskolni a nevét.

Csalók éltek vissza David Attenborough személyével Forrás: https://www.newscientist.com/article/2209126-david-attenborough-on-climate-change-we-cannot-be-radical-enough/

A hirdetésben a természettudós hamis szavait idézik:

"Nagyon sok problémát öleltek fel a fájdalmaim, azonban, mióta elkezdtem használni a CBD nevű terméket minden csodálatos, teljesen újjászülettem"

A természettudós szóvivője szerint az oldalnak, Medium. com-nak, ahol a hirdetés látható, nem volt engedélye Attenborough nevét vagy fotóját felhasználni - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.