Zokogtak a mentősök, miközben kihúzták a 4 éves gyermek holttestét a folyóból

mentő folyó kisgyerek fulladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felfoghatatlan tragédia rázta meg a németországi Rotenburgot: egy édesanya saját akaratából lökhette kisfiát a folyóba. A mentősöket is megérintette az eset.

A brutális tragédiát megelőzően az édesanya látogatóban volt a helyi klinikán, ahol kisfiát kezelték. A nővérek este kilenckor arról értesítették a rendőröket, hogy a gyermeknek váratlanul nyoma veszett, feltehetően az édesanyja vitte magával - írja a Ripost.

Forrás: Shutterstock

Nem sokkal később két járőr pillantotta meg az akkor már egyedül sétáló édesanyát. A kikérdezés során az asszony beismerte szörnyű tettét.

A mentők nagyjából két órával később, a gyilkosság helyszínétől egy kilométerre megtalálták a kisfiú holttestét. A gyilkosság indítéka egyelőre ismeretlen, az anyát a helyi pszichiátriai osztályára szállították, ahol jelenleg megfigyelés alatt tartják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.