Gyászol Tóth Vera és Tóth Gabi: elhunyt szeretett nagypapájuk - Fotó

Forrás: Instagram -
Tóth Gabi halál gyász Tóth Vera nagypapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyászol Tóth Vera és Tóth Gabi: szeretett nagypapájuk elhunyt.

Tóth Vera és Tóth Gabi csodás gyerekkort tudhatnak maguk mögött, ez mindig elmondják, amikor a családjukról esik szó. A múltidézésből sosem hagyják ki szeretett nagyszüleiket sem. Ezért is akkora a fájdalom, amit most éreznek: szeretett nagyapjuk elhunyt.

Tóth Vera és Tóth Gabi Forrás: Instagram

"Amikor fiatalon elhagytad a tangóharmonikádat, nagyon rosszul érintett, mi megszereztük ugyanazt neked a 80.születésnapodra, bár csak a márka és az évjárat egyezett.. nem ugyanaz volt, amit anno fogtál, de mégis, nagyon örültél neki...Ha éltetek dolgos embert, a papa az volt, meg sem állt, míg tudott járni... Kibírt néhány tragédiát: Egy sújtóléget, négy stroke-ot, pár családtagot, világháborút, 56-ot, sok drámát... Drága nagypapánk, most jött a hír, pár órája elmentél...Jó utat...:-( Legyél ugyanolyan zsivány a túlvilágon, mint életedben a Földön.." - íra a szívszaggató sorokat Vera közösségi oldalára

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.