Sírva jelentkezett a kórházból Delhusa Gjon: "A 23. kórházi napom után jöjjenek a tények"

COVID-19 Delhusa Gjon kórház koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hete nem adott hírt magáról a koronavrussal küsházban fekbő Delhusa Gjon. Tegnap kora este azonban megtörte a csöndet, örömhírről számolt be.

Az énekes saját Facebook oldalán, könnyek között osztotta meg rajongóval a hírt, hogy végre negatív a koronavírus tesztje, elhagyhatja a kórházat.

"A 23. kórházi napom után jöjjenek a tények. Nagyon nagy örömmel jelenthetem, hogy a tegnapi napon Covid-negatívvá nyilvánítottak, és jól vagyok! Ma kapom a zárójelentésemet. Nagyon köszönöm az értem aggódóknak, az értem imádkózóknak. Szükségem volt rá. Nagyon nagy köszönetet szeretnék mondani a Covid-osztály dolgozóinak, az ápolónőknek, akik szerte az országból érkeztek, akiknek annyi a munkájuk, hogy ki nem látnak a fejükből. Én ma utolsó napomat töltöm itt, a Korányi Covid-osztályán" - mondta a videóban Gjon.

A felvétel itt nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.