Megdöbbentő! Medvét gázolt egy repülőgép

gázolás medve repülőgép
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az anyamedve kétéves kölykével együtt mászkált a leszállópályán, amikor a hatalmas repülő elütötte. A medvebocsnak nem esett baja.

A nőstény medve viszont azonnal elpusztult, miután a Boeing 737-700-es elgázolta .A repülő pedig megrongálódott a szombat esti balesetben. Az utasok és a személyzet tagjai közül senki sem sérült meg.

A repülőtér 10 perccel az Alaska Airlines járatának érkezése előtt tisztította meg a leszállópályát, amelyen nem észlelték a medvét. A repülőgép pilótái már a landolás után, lassítás közben vették észre a gép előtt a hatalmas vadállatot - írja az Origo.

A halálra gázolt anyamedve tetemét a leszállópálya közepétől körülbelül hat méterre találták meg, a repülőgépnek pedig a baloldali hajtóműve rongálódott. Az alaszkai repülőtéren ez volt az első eset, hogy medvét gázoltak el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.