Hargitai Bea: „Megvisel a fiam hiánya”

Forrás: Facebook/Hargitai Bea -
édesanya hiány vallomás Hargitai Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hargitai Bea itthon forgat egy műsort, míg kisfia Párgában van. A szexi sztárt nagyon megviseli a hiánya.

A csinos szőkeség tizenkét éve él Prágában a férjével, Daviddel. Van egy ötéves kisfiuk, Jason, így nem volt egyszerű megszervezni a magyarországi munkát, az Álarcos énekes nyomozói posztját.

Hargitai Bea Forrás: Facebook/Hargitai Bea

"Anno azért is vállaltam, hogy Prágába költözöm, mert tudtam: teljes szívemmel az anyaságra szeretnék koncentrálni. Boldog vagyok, hogy 100%-ban édesanya lehetek, és mindent megadhatok a kisfiamnak: valahol legbelül mindig is erre vágytam, és tudtam, hogy 30 évesen már családom lesz. Nem tervezünk több közös gyermeket, hiszen Davidnek az előző házasságából már van két kislánya; a fiunkkal édestestvérekként szeretik egymást. Az Álarcos énekes forgatásai ideálisak a számomra, mert nem szeretek és nem is bírok hosszú ideig távol lenni a kisfiamtól. Rugalmas kiskrapek, pici kora óta romantikázni is eljárunk Daviddel, de ez nem több egy hosszú hétvégénél. Megvisel a fiam hiánya, így pont jó, hogy csak a forgatásokra jártam haza." – mesélte a holnap megjelenő HOT! magazinban Bea, aki magánélete egyéb titkaiba is betekintést enged a lapban!

Keressétek digitális formában is a HOT!-ot, ITT!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.