Gór Nagy Mária is elkapta a koronavírust

Forrás: TV2 -
koronavírus Gór Nagy Mária fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajnos a művészvilágot sem kerüli el a koronavírus: legutóbb Gór Nagy Máriáról derült ki, hogy igencsak ledöntötte a lábáról a covid-19.

„Nem tudok mostanában foglalkozni a színitanodám tinédzserekkel foglalkozó részével, mert én is elkaptam ezt a fránya Covidot. Már kezdek kijönni belőle, holnap csinálják az új tesztemet. Persze még nem vagyok tökéletes állapotban, nagyon komolyan kell venni ezt a vírust, nem kívánom senkinek azt, amit átéltem. Körülbelül másfél héttel ezelőtt lettem beteg, nem is igazán merek még kikelni az ágyból" – kezdte a színművsznő az ACNewsnak.

Forrás: TV2

„Nem éreztem sem szagokat, sem pedig ízeket. Enni sem tudtam, annyira fájt mindenem. Magas lázam volt, csak inni bírtam. Még a fejem is fájt, ami azért különös, mert sosem volt ilyen, még csak beteg sem voltam. Most itthon lábadozom, kórházba semmiképp nem akarok menni, nem akarok én ott meghalni" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.