Erre számíthatsz a héten: mutatjuk

Forrás: Getty Images/iStockphoto/William Lee/William Lee -
időjárás köd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ködös, párás napok jönnek. 

Kedd
Reggelre köd, illetve rétegfelhőzet képződik, mely több helyen egész nap megmaradhat. Lesznek azonban derengőbb tájak is. Nem valószínű csapadék. 3 és 7 fok között alakul a hőmérséklet - a naposabb részeken lesz enyhébb idő. A délkeleti szél gyenge marad.

Szerda, csütörtök
Borult, párás, többfelé tartósan ködös időre számíthatunk. Szitálás, éjszaka ónos szitálás bárhol előfordulhat. Reggelente -2, +2, délutánonként 0, +5 fok várható.

Forrás: Getty Images/iStockphoto/William Lee/William Lee

Péntek
Erősen felhős, párás időre van kilátás. Szitálás továbbra is előfordulhat. A szél északnyugatira fordul, de csak néhol élénkül meg, nem lesz képes a ködfelhőzetet felszakítani. +5 fok körüli értékeket mérhetünk.

Hétvége
Átmeneti felszakadozások lehetnek az első adventi hétvégén, de marad az alapvetően borongós novemberi időjárás. Vasárnap szórványosan lehet kisebb eső, szitálás - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.