„Inkább öngyilkos leszek” – Börtönbe is mehet a negyedikről kizuhant kislány édesanyja

Forrás: Blikk/Grnák László -
kizuhant börtön anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Börtönbüntetés is várhat a negyedik emeletről kizuhant kislány szüleire, noha állításuk szerint nem voltak jelen a tragédiánál. Az anya azonban azt mondja, inkább öngyilkos lesz, minthogy börtönbe menjen.

Három éve történt a borzalmas tragédia, amikor a három éves Pannika kizuhant a negyedik emeletről. Szülei éjszaka dolgoztak, ezért a kislánnyal a keresztanyja maradt otthon, csakhogy neki reggel korábban el kellett indulnia a munkában, minthogy a szülei megérkeztek volna, így rövid időre egyedül maradt, állításuk szerint ekkor történt a tragédia. A gyereket az anyja találta meg a fűben fekve.

Az ügyben több furcsaság is van, például, hogy a kislány vérében alkoholt találtak, illetve, hogy a poligráfos hazugságvizsgálaton az apuka átment, az anyuka viszont megbukott. Egyelőre tisztázatlan hogy a gyerek önszántából mászott-e fel az ablakhoz vagy esetleg valaki kidobta.

A negyedik emeletről zuhant ki a kislány. Forrás: Blikk/Grnák László

Mindhárom személy ellen vádat emeltek, de egyelőre nem tudni, milyen büntetést ajánl nekik az ügyészség, mondta az édesapa ügyvédje, dr. Lichy József a Blikknek, de a börtön is elképzelhető.
Az anyát nem érte meglepetésként, hogy ellene is vádat emeltek, noha állítja, nem volt jelen a tragédiánál.

„Semmit nem enyhült a fájdalom a szívemben, csupán szép lassan megtanultam együtt élni ezzel a pokolian kínzó érzéssel. A kislányomhoz rendszeresen járok ki a temetőbe, karácsonyra viszek neki karácsonyfát, feldíszítem a sírkövet, ajándékba pedig egy Kinder tojást kap az én csillagom. A mai napig reggel ő az első gondolatom, este pedig az utolsó" – mondta a Blikknek az asszony.

Arra pedig, hogy még börtönbe is mehet így reagált:

„Azt tudom, hogy inkább öngyilkos leszek, mint a börtön. Az nekem a véget jelenti, hiszen akkor még a temetőben sem találkozhatok a kislányommal"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.