Döbbenetes felvétel: bosszúból ráhúzta a kormányt a kamionos az autóra – Videó!

életveszélyes kamion közlekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő jelenetet rögzített egy személyautó kamarája, a vele szemben haladó kamionos ugyanis direkt átjött a másik sávba, életveszélyes helyzetet teremtve. Tette mindezt azért, mert előtte volt egy konfliktusa a kocsi sofőrjével.

Félelmetes esetet vett fel egy autó fedélzeti kamerája, rögzítette ugyanis ahogy Budapest XIII. kerületében egy igencsak szűk utcában a vele szemben jövő kamion gyakorlatilag ráhúzza a kormányt, és átjön a sávjába. Épphogy csak elmentek egymás mellett.

Mindezt azért tette, mert nem sokkal előtte volt már konfliktus a két sofőr között egy előzési helyzet során, ekkor a kamion hátulról neki is koccant a személygépkocsinak. Csakhogy ezután a nyerges vontató elhajtott, az autó sofőrje pedig a mellékutcákban próbált elé kerülni, hogy felvegye a rendszámát. Ekkor játszódott le az életveszélyes jelenet.

A sofőr hívta a rendőrséget, akik hamar megtalálták és előállították a kamionost. Közúti veszélyeztetés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, ám a 44 éves sofőr tagadta a vádakat – írta az autoszektor.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.