Vasvári Vivien szakítása után ezt fogadta meg: új év, új élet?

Vasvári Vivien fogadalom szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasvári Vivien új párjával való szakítása után fogadalmat tett. Mostantól másképp akar élni...

Bár a karrierje felfelé ível, a szerelemben nem túl szerencsés az egykori luxusfeleség, Vasvári Vivien. Szegedi Fecsóval való válása után újra rátalált a szerelem, ám az sem tartott túl sokáig. Ezután a celebmami megfogadta, hogy mostantól meggondolja, mibe enged bepillantást, nem akar annyit szerepelni.

Vasvári Vivien/Instagram Forrás: Vasvári Vivien/Instagram

"Fontos döntéseket hoztam. Most a gyermekeimre és a karrieremre fordítom a legtöbb időt. Régen sokat szerepelt a magánéletem a médiában, de ez idén máshogy lesz. Innentől kezdve megválogatom, mibe engedek bepillantást. (...) Mindent megteszek azért, hogy a gyermekeimet eltartsam, megteremtsek számukra mindent. Nem félek attól, hogy egyedülálló anyuka vagyok. Akkor sem aggódom, ha szingli vagyok. Bár korábban azt hittem, hogy kapcsolatfüggő vagyok, de megint csak rá kellett jönnöm, egyedül is erős vagyok, minden problémát megoldok. Elengedtem mindent, ami nem épít. Megbocsátottam, amit kellett, nem vagyok haragtartó típus. Nemrégiben két hétig nyaraltam a testvéremmel és a barátainkkal, feltöltődtem, minden feszültséget, stresszt elengedtem. Utólag visszanézve nem csinálnék semmit másképp, minden okkal történik az életben, amiből tanulunk és fejlődünk - mesélte a Blikknek Vasvári Vivien.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.