Schobert Norbi megelégelte, hogy egy húszezer követőtáboros csoportban őt és családját szapulják. Megtette az első lépéseket...

Létezik a Facbookon egy olyan csoport, ami kifejezetten azért jött létre, hogy Schobert Norbit, Rubint Rékát és családjukat szapulják. Betelt a pohár a fitnesz gurunál, magánnyomozót fogadott és százmilliókra perelné az őket becsmérlőket. 

Schobert NorbiForrás: ATV

"Eddig tűrtem, de elég volt! Nem tűröm tovább, hogy a családunkat gyalázzák és a termékeimet válogatott hazugságokkal rossz színben tüntessék fel. 2021 a rettentő megtorlás és válaszcsapás éve lesz. Feljelentést tettem az ügyben, majd IP-cím alapján azonosítják a felhasználókat. Én rendszeresen gnómnak, törpének vagyok beállítva, Réka lapos seggű, a gyerekeinknek a képességeit és kinézetét pocskondiázzák. Messze túlmentek a szabad véleménynyilvánítás határán, amit egy közszereplőnek el kell tűrnie, de a szerzői jogokat is megsértették a képeink és tartalmaink engedély nélküli felhasználásával. Kiderült, hogy az adminisztrátorok nagy része egy szakmai konkurensem bloggerei. Rengeteg jogsértő poszt van lementve, a tisztességtelen piaci magatartásért is jelentést teszek a Gazdasági Versenyhivatalnál" - mesélte a Blikknek Norbi.