Tragédia: Nagymamája fagyasztójából került elő a tini félmeztelen holtteste

nagymama gyilkosság fagyasztó félmeztelen tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikus körülmények között találtak rá a 15 éves fiú holttestére. Az eddigi nyomozás szerint rejtélyes halála idején többen is jelen voltak a lakásban - írta a Bors.

A brazil tinit unokatestvére, Carlos Magno Goncalves Rodrigues találta meg a használaton kívül lévő fagyasztóban, miután kimaradt a munkából.

Különös bűncselekmény: Nagymamája fagyasztójából került elő a tini félmeztelen holtteste Forrás: Shutterstock

Rodriguez sokaktól érdeklődött unokatestvérével kapcsolatban, de senki sem tudott róla semmit ezért elhatározta, hogy megkeresi. Elsőként nagymamája lakásához ment el, ahol gyakran töltöttek időt együtt is. A fiú látta, hogy nagymamájuk nem tartózkodik otthon, ezért átkutatta a környéket.

Ekkor a szokatlan bűzre felfigyelve találta meg a hátsó kertben lévő, működésen kívüli fagyasztóládát, amiből vér áramlott kifelé.

A 15 éves Rosáról bátyja azt mondta: nem voltak problémái és ellenségei sem, mindenki kedvelte a fiatal fiút. A nyomozást még folytatja a rendőrség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.