"Azt mondták, óráim vannak hátra" - a koronavírusos tévésztár nem hitte, hogy túléli

Forrás: Shutterstock -
betegség tévé koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koronavírus miatt került kórházba a Bazi nagy roma lagzi című műsor egyik sztárja. 

Először nem akart kórházba menni a Bazi nagy roma lagzi című műsor egyik sztárja, Paddy Doherty. Rendkívül kimerült volt, ezért folyton az ágyban feküdt, majd állapota hirtelen rosszabbra fordult. A 61 éves férfi felesége hívta ki a mentőket.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

"Egyre rosszabbul éreztem magam. Izzadtam, kimerültem, fájt a fejem és más fájdalmaim voltak. Megérkeztek a mentők, és be akartak vinni, de én nem akartam menni. Ragaszkodtak hozzá, nagyon aggódtak értem. Azt mondták, ha nem megyek be, lehet, hogy nem ébredek fel holnap" - mondta a Daily Starnak a tévésztár. "Az orovosok azt mondták, óráim vannak hátra" - tette hozzá a férfi. Kiderült, hogy a koronavírus szövődményeként tüdőgyulladás alakult ki a férfinél. A kórházból azt üzente az embereknek, hogy ne becsüljék le a vírust.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.