Drámai részletek a győri balesetről: minden erejével öccsét próbálta menteni a fiatal lány

Forrás: MTI/Krizsán Csaba -
baleset Győr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikus baleset történt Győr környékén: négyen haltak meg a karambolban. Nem tudta befejezni a megkezdett előzést a személyautó sofőrje, összeütközött egy teherautóval. A hátsó ülésen ülő fiatal lány utolsó erejével is az öccsét próbálta menteni. 

Szörnyű baleset történt Győr közelében, amelyben négyen haltak meg. Egy fiatal lány, annak öccse, mostohaapja és édesanyja. A sofőr előzni szeretett volna, de a manővert nem tudta befejezni: összeütközött egy autókat szállító kamionnal. Az elöl ülő szülők valószínűleg azonnal szörnyethaltak, a hátsó ülésen ülő fiatal lány azonban öccse életét próbálta menteni.

Budapest, 2021. január 14. Összeroncsolódott, kiégett személygépkocsi, miután egy autószállító teherautóval (a háttérben) ütközött a 813-as számú úton, Győr közelében 2021. január 14-én. A személyautóban utazó négy ember életét vesztette. MTI/Krizsán Csaba Forrás: MTI/Krizsán Csaba

"A helyszínelő rendőr ismerősöm döbbenten mesélte, hogy Évi kioldozta a gyerekülésből a kisöccsét, akit a csomagtartón keresztül próbált kimenekíteni" - mondta a Blikknek a család szomszédja. A fiatal lány az ütközés után kioldozta az öccsét a gyerekülésből, megpróbálta az ajtókon kiemenkíteni, de azok nem nyíltak. Ezután felcsaptak a lángok, de a lány nem adta fel, habár öccse már eszméletét vesztette a füst miatt. Ledöntötte az üléseket, és a csomagtartón keresztül próbált kijutni öccsével együtt, de nem sikerült. A rendőrök itt találtak testükre, a fiatal lány az öccse felé borult, szorosan fogta őt az egyik kezével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.