Tragikus baleset történt Győr környékén: négyen haltak meg a karambolban. Nem tudta befejezni a megkezdett előzést a személyautó sofőrje, összeütközött egy teherautóval. A hátsó ülésen ülő fiatal lány utolsó erejével is az öccsét próbálta menteni. 

Szörnyű baleset történt Győr közelében, amelyben négyen haltak meg. Egy fiatal lány, annak öccse, mostohaapja és édesanyja. A sofőr előzni szeretett volna, de a manővert nem tudta befejezni: összeütközött egy autókat szállító kamionnal. Az elöl ülő szülők valószínűleg azonnal szörnyethaltak, a hátsó ülésen ülő fiatal lány azonban öccse életét próbálta menteni. 

Budapest, 2021. január 14. Összeroncsolódott, kiégett személygépkocsi, miután egy autószállító teherautóval (a háttérben) ütközött a 813-as számú úton, Győr közelében 2021. január 14-én. A személyautóban utazó négy ember életét vesztette. MTI/Krizsán CsabaForrás: MTI/Krizsán Csaba

"A helyszínelő rendőr ismerősöm döbbenten mesélte, hogy Évi kioldozta a gyerekülésből a kisöccsét, akit a csomagtartón keresztül próbált kimenekíteni" - mondta a Blikknek a család szomszédja. A fiatal lány az ütközés után kioldozta az öccsét a gyerekülésből, megpróbálta az ajtókon kiemenkíteni, de azok nem nyíltak. Ezután felcsaptak a lángok, de a lány nem adta fel, habár öccse már eszméletét vesztette a füst miatt. Ledöntötte az üléseket, és a csomagtartón keresztül próbált kijutni öccsével együtt, de nem sikerült. A rendőrök itt találtak testükre, a fiatal lány az öccse felé borult, szorosan fogta őt az egyik kezével.