Ekkor kerülhet sor Sas József temetésére

Forrás: TV2 -
temetés Sas József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton éjszaka elhunyt Sas József. A színész-humorista hosszú ideje beteg volt, néhény hete koronavírus-fertőzést kapott, amivel nem tudott megbirkózni a szervezete. Mostanra azt is lehet tudni, mikor temetik el. 

Sas József egyik legjobb barátja, Beregi Péter úgy gondolja, hogy zsidó hagyományok szerint vesznek majd végső búcsút tőle, ami annyit jelent, hogy három napon belül el kell végezni a szertartást - írja a Ripost.

„Józsi amellett, hogy istenfélő ember volt, nagyon büszke volt zsidó gyökereire, hiszen ez a fajta öntudat a tragikus sorsú édesapjára emlékeztette őt. Igaz, hogy nem tartotta a hagyományokat, de mégis úgy vélem, hogy zsidó szertartáson veszünk majd tőle végső búcsút. Eszerint három napon belül el kell temetni a testét..." - mondta el a lapnak.

Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.