Erős melegfront érkezik nagy széllel

Forrás: Shutterstock -
eső időjárás melegfront Szél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly változás áll be az időjárásban, a fagyos havas idő helyett 10 fokos nappali hőmérséklet várható. A melegfrontot erős szél kíséri.

Szerda
Keleten még a reggeli órákban várható csapadék, hó ónos eső majd eső formájában. A délnyugati szél felerősödik, ezzel jó pár fokkal melegebb levegő áramlik hazánkba, 4 és 10 fok között várható a nappali hőmérséklet, erős olvadásnak indul a hó.

Csütörtök
Napos, tavaszias idő jön az ország nagy részén fátyolfelhőkkel. Nagyon enyhe idő, 6 és 13 fok várható. A délnyugati szél viszont erős lesz, nyugaton viharos.

Erős szélre lehet számítani a következő napokban. Forrás: Shutterstock

Péntek
Erősen felhős időjárás jön, záporesőkre lehet számítani délutántól délnyugat felől. A szél erős marad, 10 fok körül alakul a hőmérséklet továbbra is.

Szombat
Párás, erősen felhős időre van kilátás. Sokfelé eső várható, a Dunántúlon és a magasabban fekvő tájakon hó is eshet. A nappali hőmérséklet 5-6 fokra csökken.

Vasárnap
Délen és keleten még lehet csapadék, majd szakadozni kezd a felhőzet. Köd és párafoltok viszont megjelennek, 4-9 fokos hőmérséklet mellett - írta meg a köpönyeg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.