Lagzi Lajcsi betöltötte a 60. életévét, születésnapját szeretteitől távol tölti. A zenész beismerte, mostanra jobban értékeli a magányt, nem akarja, hogy álságos emberek vegyék körül. Habár egykor megszédítette a siker, mostanra ismét lenyugodott.

"Húztam egy határt. Nem kellenek új barátok, arra sincs szükségem, hogy a sok álságos érdekember köszöntsön a születésnapomon, ezért vonulok el. Más életet akarok élni, mint eddig" - árulta el Lajcsi.

Magányosan tölti születésnapját Lagzi LajcsiLife TV

"Lehet, hogy önzőnek tűnik, ha azt mondom, egyedül szeretek a legjobban lenni. Nem alkoholista vagy drogos lettem, mint sok más művész, én a magányt választottam. Amikor hazajöttem egy koncertről, úgy éreztem, Bogit nem érdekli az életemnek ez a része. Ennek ellenére nála jobb társat és nagyobb kritikust el sem tudnék képzelni! Egymás után jöttek a gyerekek, és ő velük volt. A színpadon sztár voltam, vastapsot kaptam, majd hazaértem és várt a magány, ez nagy váltás. Nem tudtam ezt megosztani senkivel, ebben senki nem lehet partner. Tudom, jobb lett volna neki, ha többször vagyok itthon, amikor kicsik voltak a gyerekek, de nekem akkor az volt a feladatom, hogy koncertezzek" - tette hozzá a Blikknek.

"A világ legjobb trombitása akartam lenni, űztem a sikert. Nagyon sok évig vágytam rá, amikor pedig jött, függővé tett. Sofőröm volt, mert nagyzolni akartam, fontosnak tűnni, ráadásul olyan hatalmas autót vettem, hogy parkolni sem lehetett vele. Megváltoztam, kifordultam önmagamból. Akkor még élt apám, sosem felejtem el, ahogy mondta: »Kicsi vagy te ehhez, fiam!« Szólt, hogy nem jó irányba megy az életem, nem szabad elfelejtenem, honnan jöttem. Figyelmeztetett: még mindig az a soroksári kissrác vagyok, aki régen" - mondta.