Öngyilkosságot követett el a 26 éves színész: ez áll a tragédia hátterében

Forrás: Shutterstock -
öngyilkos színész öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal színész gyerekkori traumákkal és függőséggel küzdött. Luke Westlake holttetsét június 18-án találták meg, de a tragédia okaira csak most derült fény. 

A 26 éves Luke Westlake Idris Elba oldalán játszott a Luther című krimiben, a legtöbben innen ismerhetik. Újabb szerepeket is kapott, a pandémia miatt azonban a forgatások elmaradtak. A fiatal színész számára ez is komoly stresszt okozott amellett, hogy gyerekkori traumáit sem tudta feldolgozni, függőségekkel küzdött.

Öngyilkos lett a fiatal színész Forrás: Shutterstock

Áprilisban és júniusban is próbálkozott az öngyilkossággal a halottkémi jelentések szerint. Egy héttel utolsó próbálkozása után üzenetet írt a volt barátnőjének, azzal fenyegette, hogy megöli magát, ami nem volt szokatlan tőle. Másnap találták meg holtan otthonában: felakasztotta magát. A vizsgálatok kimutatták, hogy szervezetében jelentős mennyiségű THC volt.

A halála utáni nyomozás kiderítette, hogy a színész kétségbeesetten kereste a segítséget a gyermekkorában elszenvedett abúzús feldolgozására, szakértőkhöz fordult, ám a szakemberek előbb az alkohol- és drogproblémáival akartak foglalkozni, ami hatalmas csalódást okozott neki - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.