Apa és lánya halt meg a szerencsi szén-monoxid mérgezésben

Forrás: Shutterstock -
halál Szerencs gyász szén-monoxid mérgezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerencs város polgármestere közölte a közösségi oldalán a szomorú hírt, miszerint a polgármesteri hivatal két dolgozója az 56 éves Soltész Zsolt és a 26 éves Soltész Mercédesz szénmonoxid-mérgezésben elhunytak.

Tragikus hírt közölt a szerencsi polgármester, Nyiri Tibor a mai napon a Facebook-oldalán. A polgármesteri hivatal két dolgozója az 56 éves Soltész Zsolt és a 26 éves Soltész Mercédesz szénmonoxid-mérgezésben életüket veszítették.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a szerencsi tűzoltók gázkoncentráció-mérő készülékkel méréseket végeztek az érintett sorházi lakásban, a mérőműszer az alsó és a felső szinten is magas szén-monoxid-koncentrációt mutatott ki. Az ingatlanban egy nyílt égésterű gázkazán üzemelt, a lakásban pedig nem volt szén-monoxid-érzékelő - írja a Blikk.

"Mély megrendüléssel és fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy Soltész Zsolt (56) és Soltész Mercédesz (26), a Szerencsi Polgármesteri Hivatal dolgozói 2021. február 1-re virradóra tragikus hirtelenséggel - az elsődleges információk szerint szén-monoxid mérgezésben - elhunytak.
Szerencs Város Önkormányzata őszinte együttérzéséről biztosítja a hozzátartozókat, a gyász óráiban osztozik fájdalmukban és felajánlotta, hogy munkatársaitól saját halottjaiként búcsúzik" - olvasható a polgármester gyászközleménye.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.