Megszólalt Szabó Zsófi közeli ismerőse: hatalmas hitellel maradt egyedül a műsorvezető?

Forrás: RTL Klub -
luxus Szabó Zsófi hitel válás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint arról a Life.hu is beszámolt, Szabó Zsófi néhány nappal ezelőtt jelentette be: válik férjétől. Megszólalt egy közeli ismerős.

Szabó Zsófi egy reggeli műsorban jelentette be, hogy hat év után külön folytatják férjével, azonban már hónapok óta különélnek. A Borsnak nyilaktozott egy neve elhallgatását kérő közeli ismerős, aki elárulta, hogy Zsófi és kisfia maradtak abban a törökbálinti luxusotthonban, ami több mint százmilliót ér és amire óriási összegű hitelt vettek fel kisfiuk születése előtt.

Szabó Zsófi Forrás: RTL Klub

Mivel a válás még nem kezdődött el, így a vagyonmegyosztásról sem tudni. Annyi biztos, hogy ehhez a luxus ingatlanhoz Zsófi ragaszkodott akkoriban, vajon a hiteltörlesztés is rámarad?

Az ismerős arról is beszámolt, hogy a páros mindent megtett annak érdekében, hogy helyre hozzák kapcsolatukat, ám a végén Zsófi tett pontot a házasságuk végére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.