Halálos késelés történt Törökszentmiklóson.

Unokáit és barátait is túszul ejtette, egyiküket pedig le is szúrta az a törökszentmiklósi nagypapa, aki teljesen megőrült miután felesége elhagyta őt. 

illusztrációForrás: AFP

 A férfi, két unokájával, feleségével és barátjával együtt indult el, hogy meglátogassák a fiát az egyik börtönben. A balhé a hazafelé tartó úton tört ki. A nagypapa jelentős mennyiségű alkoholt ivott a kocsiban, részegsége miatt a  törökszentmiklósi kisboltnál a felesége faképnél hagyta.

A részeg és agresszív férfi ezen annyira felzaklatta magát, hogy mindenkit a házába ráncigált, és az unokáit és a barátait is túszul ejtette.  Unokájával azt is közölte, hogy  ha nem sikerül valahogy hazacsábítani a nagyanyját, akkor levágja a gyerej fejét.

A riadt gyerek megpróbálta telefonon elérni nagymamáját, aki azonban nem vette fel a telefont. Felkapott egy 27 centis kést, és szó nélkül hátba szúrta vele unokái előtt a közös barátjukat.

Amikor az őrült nagypapa meglátta, hogy barátja mennyire vérzik, elengedte túszait, áldozatát pedig orvoshoz küldte. Azonnal mentőt kellett hozzá hívni, és csak a gyors segítségnek volt köszönhető, hogy végül nem halt bele a támadásba - írta a Bors.