Unokája fejét akarta levágni az eszét vesztett nagypapa

Forrás: Shutterstock -
nagymama gyilkosság unoka Törökszentmiklós késelés támadás nagypapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halálos késelés történt Törökszentmiklóson.

Unokáit és barátait is túszul ejtette, egyiküket pedig le is szúrta az a törökszentmiklósi nagypapa, aki teljesen megőrült miután felesége elhagyta őt.

illusztráció Forrás: AFP

A férfi, két unokájával, feleségével és barátjával együtt indult el, hogy meglátogassák a fiát az egyik börtönben. A balhé a hazafelé tartó úton tört ki. A nagypapa jelentős mennyiségű alkoholt ivott a kocsiban, részegsége miatt a törökszentmiklósi kisboltnál a felesége faképnél hagyta.

A részeg és agresszív férfi ezen annyira felzaklatta magát, hogy mindenkit a házába ráncigált, és az unokáit és a barátait is túszul ejtette. Unokájával azt is közölte, hogy ha nem sikerül valahogy hazacsábítani a nagyanyját, akkor levágja a gyerej fejét.

A riadt gyerek megpróbálta telefonon elérni nagymamáját, aki azonban nem vette fel a telefont. Felkapott egy 27 centis kést, és szó nélkül hátba szúrta vele unokái előtt a közös barátjukat.

Amikor az őrült nagypapa meglátta, hogy barátja mennyire vérzik, elengedte túszait, áldozatát pedig orvoshoz küldte. Azonnal mentőt kellett hozzá hívni, és csak a gyors segítségnek volt köszönhető, hogy végül nem halt bele a támadásba - írta a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.