Szörnyű tragédia történt az M6-oson: egy kislány vesztette életét a balesetben

halál kislány autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedden este történt baleset az M6-oson, amelynek egy áldozata volt. Azóta kiderült, egy 10 év körüli kislány vesztette életét.

Két autó rohant egymásba kedd este az M6-oson, egy utas az életét vesztette. Kiderült, hogy a két kocsiban összesen nyolcan utaztak. A vétlen autóban egy martonvásári család, akik az állatorvostól tartottak hazafelé. A Deltahírek információi szerint a kocsiba az adonyi kihajtónál száguldottak bele hátulról. A portál szerint az édesanya vezetett, mellette a férje ült, hátul pedig a három gyerekük.

Egy 10 év körüli kislány meghalt a balesetben - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A hátul ülő 10 év körüli kislány olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Testvérei és édesanyja is súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedtek, az apa viszont könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet. A vétkes autó sofőrje nem sérült meg. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.