Itt a pszichológus szakvéleménye VV Fanni feltételezett gyilkosáról: nem túl hízelgő a kép

gyilkosság Novozánszki Fanni VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gátlástalannak és megszállottnak nevezte a rendőrség által kirendelt pszichológus B. László személyiségszerkezetét. Ez annyit jelent, hogy amit egyszer a fejébe vesz, azt végrehajtja, semmi sem akadályozhatja meg benne.

A szakértő tesztekkel és kérdésekkel próbálja megtudni ilyen esetben, hogy milyen a feltételezett elkövető személyisége. B. Lászlóról nem túl hízelgő a kép - írja a Blikk. A pszichológus szerint sértődékeny, a sérelmekre pedig azonnal indulatosan reagál. Önmarcangoló, paranoid személyiségtipus, saját képességeit a fantáziájában nagyobbra értékeli, mint amilyenek azok a valóságban.

B.L. a bíróság előtt Fotó: Polyák Attila - Origo

"Pályafutásom alatt ilyen megfogalmazással, hogy gátlástalan megszállottság, talán csak a móri mészárosnál találkoztam. Azt hiszem, ezen nincs mit magyarázni. Nagyon remélem, egyszer még előkerül a holttest, és Fanni családja méltó búcsút vehet a lánytól" - mondta a lapnak dr. Lichy József, a Novozánszki család ügyvédje.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.