Őrület! Három hónapig nem vette észre a férfi, hogy nyert a lottón.

Forrás: MTI/Mónus Márton -
nyeremény lottó nyereményjáték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tíz éven át minden héten lottózott egy ausztrál férfi, aki eddig sosem nyert, vagy legalábbis nem tudott róla, mert megesett, hogy elfelejtette megnézni a nyerő számokat - adta hírül a UPI.

Szerencsére ez alkalommal eszébe jutott csekkolni a szelvényt, így történhetett meg, hogy 3 hónap után övé lehetett a nagy összegű nyeremény:

Lottószelvények Forrás: MTI/Mónus Márton

Ez a pénz végre megadja a szerencsés nyertesnek az anyagi szabadságot, aki már a jövőt is tervezi:

Gondoskodni fogok a családomról és végre kifizetem a jelzálogkölcsönt. Mindenképpen dolgozok tovább és kitalálom, hogyan fektessem be a maradék pénzt" – mondta a boldog férfi.

Nem ő az első, aki nem ellenőrzi lottószelvényét. Az utolsó esélye is elszállt annak a német lottógyőztesnek, aki 2017 óta nem jelentkezett több mint 11,3 millió eurós (4 milliárd forint) nyereményéért, mert legkésőbb 2020. december 31-én lehetett volna felvenni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.