Fejlemény Brad Pitt gyermekelhelyezési ügyében: újabb gyereke fordult el tőle

Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Amy Sussman -
gyerekek Maddox Angelina Jolie Shiloh
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az eddig sem volt titok, hogy Brad Pitt legidősebb, örökbe fogadott fia, Maddox és a színész nincsenek jóban, most azonban úgy tűnik, még egy gyermeke elfordult tőle...

Az 57 éves színész viszonya még 2016-ban mérgesedett el legidősebb, örökbe fogadott gyermekével, Maddoxszal. Apa és fia egy családi repülőút során kaptak össze, majd veszekedésük tettlegességig fajult.

Brad a történtekkor állítólag ittas volt, ezért viselkedett agresszívan, Maddox pedig az eset óta utálja őt. Angelina Jolie és Brad Pitt gyermekelhelyezési pere még mindig tart, de most úgy fest, újabb fejlemény történt - szúrta ki a Mirror.

A Brangelina páros közös lánya, a 14 éves Shiloh megváltoztatta a nevét titkos közösségi profilján, és elhagyta apja vezetéknevét, így új neve Shiloh Jolie. Többen úgy vélik, ez arra utal, hogy az ő kapcsolata is megromlott Pittel, akinek a családja a mindene.

A hat gyerek, a 19 éves Maddox, a 17 éves Pax, a 16 éves Zahara, a 14 éves Shiloh, és a 12 éves ikrek, Vivienne és Knox jelenleg Angelinával élnek annak Los Angeles-i rezidenciáján.

Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Amy Sussman

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.