Meghan, Sussex hercegnője pert nyert a Mail On Sunday bulvárújsággal szemben, amely nyilvánosságra hozta kézzel írt levelét, melyet esküvője után apjának, Thomas Markle-nek küldött.

A levélben Meghan szemrehányást tett apjának, hogy az figyelmen kívül hagyta a kapcsolatfelvételi kísérleteit és leírta neki, hogy tetteivel millió darabra törte a szívét - írja a CNN.

A bíró egyérteműen úgy ítélte meg, hogy a levél nyilvánosságra hozása túlzott mértékű és jogellenes volt. Így a lapnak esélye sem lesz arra, hogy a tárgyalás után más ítélet szülessen.

"Megalapozottan várta el, hogy a tartalom titkos maradjon, és hogy egy országos újság ne tegye közzé a világ számára; az alperes a levél tartalmának közzététele során magánéleti információkkal élt vissza" - írta Mark Warby bíró.

Harry herceg és Meghan Markle.Forrás: Getty Images/WireImage/Karwai Tang

Meghan és Harry folyamatosan a sajtó keresztüzében áll, mely megviseli a hercegnét:

"Ezek a húzások nem új keletűek, túl sokáig toleráltam ezt következmények nélkül. Nekik ez csak egy játék. Számomra és sokak számára viszont a valós élet, valódi kapcsolatok és a valódi szomorúság. Az általuk okozott károk mélyre nyúlnak" - nyilatkozta Meghan.

Meghan és édesapja kapcsolata elmérgesedett az utóbbi években. A férfi legutóbb azzal rukkolt elő, hogy dokumentumfilmet készít híres lánya gyerekkoráról.