Meghan Markle pert nyert a lap ellen, mely lehozta apjának írt levelét

Forrás: Getty Images/WireImage/Karwai Tang -
családi viszály Meghan Markle Meghan hercegné per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan, Sussex hercegnője pert nyert a Mail On Sunday bulvárújsággal szemben, amely nyilvánosságra hozta kézzel írt levelét, melyet esküvője után apjának, Thomas Markle-nek küldött.

A levélben Meghan szemrehányást tett apjának, hogy az figyelmen kívül hagyta a kapcsolatfelvételi kísérleteit és leírta neki, hogy tetteivel millió darabra törte a szívét - írja a CNN.

A bíró egyérteműen úgy ítélte meg, hogy a levél nyilvánosságra hozása túlzott mértékű és jogellenes volt. Így a lapnak esélye sem lesz arra, hogy a tárgyalás után más ítélet szülessen.

"Megalapozottan várta el, hogy a tartalom titkos maradjon, és hogy egy országos újság ne tegye közzé a világ számára; az alperes a levél tartalmának közzététele során magánéleti információkkal élt vissza" - írta Mark Warby bíró.

Harry herceg és Meghan Markle. Forrás: Getty Images/WireImage/Karwai Tang

Meghan és Harry folyamatosan a sajtó keresztüzében áll, mely megviseli a hercegnét:

"Ezek a húzások nem új keletűek, túl sokáig toleráltam ezt következmények nélkül. Nekik ez csak egy játék. Számomra és sokak számára viszont a valós élet, valódi kapcsolatok és a valódi szomorúság. Az általuk okozott károk mélyre nyúlnak" - nyilatkozta Meghan.

Meghan és édesapja kapcsolata elmérgesedett az utóbbi években. A férfi legutóbb azzal rukkolt elő, hogy dokumentumfilmet készít híres lánya gyerekkoráról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.