A mulatós zene elismert alakja, Csóré Béla fiatalon, 53 évesen távozott az élők sorából, agyvérzés végzett vele. 

Csóré Bélát gyászolják a zenészek, és természetesen a mulatós zene rajongói is. Fiatalon, 53 évesen távozott az élők sorából, második agyvérzése után az orvosok már nem tudtak rajta segíteni. A család végig bizakodott, mert úgy tűnt, javul az állapota, ezért nagyon lesújtotta őket a hír. Unokaöccse nyilatkozott a zenész elvesztéséről.

"Nemcsak a nagybátyám volt, de a második apámként tekintettem rá. Egészen pici korom óta a példaképem volt, az utóbbi években már együtt is zenéltünk. Nagyon szerettem és tiszteltem, napi kapcsolatban voltunk, nem tudok úgy beszélni róla, hogy ne fojtogassa sírás a torkomat. Egy igazán különleges, sokoldalú zenésszel lettünk kevesebben. 

Az utolsó percig bizakodtunk, mert javult az állapota. Szerencsére be tudtunk hozzá menni, én a fiával voltam bent, de a felesége is meglátogatta. Mondta neki, hogy szorítsa meg a kezét, ha hallja, hogy itt van vele, és megszorította. Nagyon bizakodtunk, mert amikor mi ott voltunk, mozgatta a kezét, a lábát. A negyedik napon viszont újabb agyvérzést kapott, ami után már nem tudtak rajta segíteni az orvosok" - mondta a Blikknek Vass Ignác.

"Nem volt olyan cigány, aki ne szerette volna, őt mindenki elfogadta, és olyan műfaj sem volt, amit ne tudott volna elénekelni. Még Zámbó Jimmy is elismerte őt" - tette hozzá.