Második agyvérzése végzett Csóré Bélával: "Már nem tudtak rajta segíteni az orvosok"

Forrás: Thinkstock -
halál Csóré Béla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mulatós zene elismert alakja, Csóré Béla fiatalon, 53 évesen távozott az élők sorából, agyvérzés végzett vele. 

Csóré Bélát gyászolják a zenészek, és természetesen a mulatós zene rajongói is. Fiatalon, 53 évesen távozott az élők sorából, második agyvérzése után az orvosok már nem tudtak rajta segíteni. A család végig bizakodott, mert úgy tűnt, javul az állapota, ezért nagyon lesújtotta őket a hír. Unokaöccse nyilatkozott a zenész elvesztéséről.

"Nemcsak a nagybátyám volt, de a második apámként tekintettem rá. Egészen pici korom óta a példaképem volt, az utóbbi években már együtt is zenéltünk. Nagyon szerettem és tiszteltem, napi kapcsolatban voltunk, nem tudok úgy beszélni róla, hogy ne fojtogassa sírás a torkomat. Egy igazán különleges, sokoldalú zenésszel lettünk kevesebben.

"Nem volt olyan cigány, aki ne szerette volna, őt mindenki elfogadta, és olyan műfaj sem volt, amit ne tudott volna elénekelni. Még Zámbó Jimmy is elismerte őt" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.