Vitray Tamás tegnap okozott balesetet Budapesten, az Andrássy úton. Szemtanúk szerint a Volvóját telibetalálta oldalról egy másik személyautó, melynek sofőrje vétlen volt. A legendás tévés nem vett észre egy haladási irányt jelző táblát. Személyi sérülés nem történt, Vitray Tamást mégis kórházba szállították.

Vitray jól van, már az otthonában lábadozik:
"Azt nem mondanám, hogy semmim se fáj, mert a biztonsági öv megrántott. A lényeg, hogy személyi sérülés nem történt. Miután minden vizsgálat lelete negatív lett, hazaengedtek a saját felelősségemre, de többet nem kívánok mondani a balesetről, majd pár nap múlva, ha tényleg megmaradok, mindent elmesélek" - mondta a Blikknek.

Vitray TamásFotó: Hirling Bálint [origo]

A lap talált egy szemtanút, aki így számolt be az ütközésről:
"A Volvo az egyirányú Szív utcában haladt a Lövölde tér felől. Az Andrássy útnál a sarkon egy tábla jelzi, hogy jobbra kell fordulni, nem lehet rajta áthajtani keresztben. A Volvo sofőrje nagyon lassan hajtott, de ezt a táblát valószínűleg nem vette észre. Az Andrássy úton szabályosan haladó kocsi pedig nem számíthatott rá, és belerohant, a lökés pedig méterekkel taszította arrébb. A szabályosan haladó autó, amit egy hölgy vezetett, egy oszlopnak ütközve állt meg."