Hatalmas örömhírt jelentettek be az SMA-s kisfiú, Zsombor szülei

betegség Zsombor pénz SMA
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb család beteg gyermekének kezelésére jött össze a szükséges összeg.

Mindenki ismeri az SMA-s Zente történetét, akinek a kis emberek több, mint 700 millió forintot gyűjtöttek össze egy igen drága kezelésre, amivel szembeszállhat a betegségével. A kisfiú azóta szépen fejlődik, amiről a családja rendszeresen támogatja a követőiket.

Sajnos azonban nem Zente az egyetlen, aki hasonló kórral küzd, hanem itt van például Zsombi is, akinek szintén minél több pénzre van szüksége ahhoz, hogy meggyógyulhasson. Édesanyja ma közölte az örömhírt, mely szerint Zsombi számláján mostantól rendelkezésre áll a kellő összeg, ugyanis sikeres volt a gyűjtés:

"Zsombi számláján a mai napon rendelkezésre áll az az összeg, amely egy új élet kezdetét jelentheti számára. Nagyon nehéz gyűjtésen vagyunk túl! Nyáron még annyira elképzelhetetlen és rettenetesen hosszúnak tűnt ez az út.

Igazából az is volt, de közben olyan embereket és olyan összefogást ismerhettünk meg, ami legalább annyira elképzelhetetlen volt, mint maga az összeg" - írja a kisfiú oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.