Szörnyű tragédia! A baba nemét leleplező bulin halt meg az apa

halál babaváró buli gyász robbanás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Christopher Pekny, a 28 éves New York-i leendő apa meghalt, miután felrobbant egy pirotechnikai készülék, amelyet gyermeke babaváró bulijára épített.

A mostanában nagyon divatos babaváró bulira az édesapa saját kezüleg építette meg a kis szerkezetet, mely végül rózsaszín vagy kék füstöt ereget a baba nemétől függően. Sajnos a babaváró buli Christopher Pekny és családja számára tragikus véget ért. A szerkezet felrobbant, melynek következtében a leendő édesapa életét vesztette, testvére pedig súlyosan megsérült - írja a Buzzfeed News.

babaváró buli Forrás: --

Sajnos nem ez az első eset, amikor Amerikában hasonló tragédia történik. Tavaly szeptemberben egy tűzoltó halt meg Kaliforniában, miközben hatalmas erdőtűz ellen küzdött, amelyet egy család babaváró buli alkalmából használt pirotechnikai eszköze váltott ki. Az El Dorado-tűz több mint 19 000 hektárt égetett el, házakat rombolt le és százakat kényszerítettek otthonaik elhagyására.

Egy babaváró buli azonban máshogy is érhet tragikus véget. Tavaly egy férj épp a babaváró bulin szembesítette feleségét hűtlenségével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.