Szerződésben kötötték ki, hogy nem fogyhat le - 15 érdekesség a születésnapos Rebel Wilsonról

Forrás: Getty Images/2016 Getty Images/Pascal Le Segretain -
színésznő magazin Rebel Wilson születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lázadásból lett a neve Rebel, egy látomás lökte a színészet felé, és övé minden idők legnagyobb ausztrál kártérítése. Ezekről, és még sok más érdekességről olvashatsz cikkünkben a születésnapját ünneplő Rebel Wilsoról.

1. Melanie Elizabeth Bownds néven született Sydneyben egy kutyaidomárként dolgozó házaspár gyermekeként.

2. A nevét már felnőttkorában változtatta meg Rebel Wilsonra, felvéve a gyerekkori, lázadó természetére utaló becenevét.

A nevét már felnőttkorában változtatta meg Rebel Wilsonra Forrás: Getty Images/2016 Getty Images/Pascal Le Segretain

3. A felmenői között angolok, írek és walesiek is találhatók. A családi legendák szerint Walt Disney-vel is távoli rokonságban állnak annak felesége, Lillian Marie Bounds révén.

4. Gyerekkorában a húgával nagy rap-csatákat vívtak, és máig is ez a kedvenc zenei műfaja.

5. Eredetileg matematikus akart lenni, majd a neves Új-Dél-Wales Egyetemen egyszerre szerzett jogi és színészi diplomát.

6. A Rotary International jószolgálati ifjúsági nagyköveteként egy évet töltött Dél-Afrikában. Közben elkapta a maláriát, és lázálmában színésznőként látta magát, amint átveszi az Oscar-díjat. Ez a hallucináció is megerősítette abban, hogy a színészi karriert válassza.

Egy hallucináció erősítette meg abban, hogy a színészi karriert válassza Forrás: NORTHFOTO/© 2019 by Entertainment Pictures/Mgm

7. Az áttörést saját maga által írt színpadi musicalekkel érte el az ausztrál színházi szakmában, melyeknek természetesen a főszerepét is eljátszotta, sőt a producerük is ő volt.

8. Miután átköltözött Amerikába, a Koszorúslányok és a Tökéletes hang sikerei révén futott be. Előbbiben kimondottan rá írták a lusta lakótárs szerepét, utóbbiban viszont már a főszereplők között tündökölhetett.

9. A Tökéletes hang-filmekben a Háj Amy nevű karaktert játszotta, és a producerek szerződésben kötelezték rá, hogy nem fogyhat le.

10. Los Angelesben három éven át bérelt közös lakást Matt Lucas-szal, aki a Koszorúslányokban a bátyját játszotta.

11. Mindig Adam Devine karjaiba sodorja az élet, hiszen már négy különböző filmben (A munka hősei, Tökéletes hang 1-2, Hát nem romantikus?) is játszotta a vágyai tárgyát.

12. A Hát nem romantikus? forgatásán agyrázkódást szenvedett, ahogyan a film történetében a karaktere is.

13. Allergiás a kutyákra, amire csak akkor jött rá, amikor elköltözött a kutyákkal teli családi otthonukból.

14. Minden idők legnagyobb összegű ausztráliai kártérítését nyerte a Bauer Media nevű lapkiadóval szemben, akik cikksorozatban támadták, krónikus hazudozónak beállítva őt. A 4 és fél millió dollárnyi összeget jótékony célra fordította.

15. Az utóbbi hónapokban leginkább a látványos fogyása révén került a hírekbe. Eddig magabiztosan viselte molettségét, most azonban megcélozta a 75 kilós testsúlyt, és el is érte azt. A célja már csak a szinten tartás és az egészséges életmód.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.