UFO-t látott az utasszállító pilótája, már az FBI is reagált rá

Forrás: Fer Gregory/Shutterstock -
American Airlines UFO repülő tárgy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy mi is megírtuk, az American Airlines 2292-es járatának pilótája egy furcsa, hengerszerű tárgyat látott maga előtt, méghozzá több, mint 10.000 méter magasságban.

A Szövetségi Nyomozóiroda (FBI) megerősítette a hírt. A szóvivő, Frank Fisher azt közölte, tudnak az incidensről, de további részleteket nem áll módjukban megosztani - jelentette a hírt a TMZ.

- tette hozzá a szóvívő.

A kép illusztráció Forrás: Fer Gregory/Shutterstock

A pilóta először nem is UFO-ra gyanakodott, első kérdése az volt, hogy van-e arra valamilyen katonai célpont, ami nem véletlen, hiszen a hadsereg White Sands Missile Range közelében repültek, mely az Egyesült Államok Hadseregének legnagyobb lőtere és rakétakísérleti telepe. Azonban a katonaság tagadta, hogy az objektum az övék lett volna.

A földönkívüliek mindig is megmozgatták az emberek fantáziáját. Legutóbb az a hír terjedt el, hogy a magyarok az űrből érkeztek, tehát mind földönkívüliek vagyunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.