Megszólalt Tóth Andi egykori menedzsere: "Andi karrierjét egyvalaki gáncsolja – saját maga"

vád menedzser lopás Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi már többször hangoztatta, hogy nehezebb a munkája, mint más zenésztársainak, hiszen nincs menedzsere. Igaz, nincs is szüksége rá, mert állítása szerint az összes csak meglopta. Most megszólalt az egyik érintett.

Tóth Andi egykori menedzsere azt állította a Borsnak, hogy a fiatal énekesnő saját maga ellensége.

"Andit 2016-ban ismertem meg, az akkori A Dalban Berkes Olivér menedzsere voltam, együtt kerestük meg Andit, hogy van-e kedve duettet énekelni. A közös munkánk jól indult, bár még mielőtt szerződtünk, javasoltam neki, hogy nézzen körül a "menedzserpiacon", és úgy válasszon engem, ha ezek alapján is engem akar, de közölte, ő nem keres mást, velem képzeli el a szakmai jövőjét. Rövid idő alatt nyilvánvalóvá vált, hogy nehéz lesz vele együtt dolgozni. Andi nagyon határozott nő, talán túlságosan is az. Nem hallgat az idősebbre, a tapasztaltabbra, sem a szakmára, emellett rendkívül bizalmatlan, alapból azt feltételezi, hogy át akarják verni. Pedig nem kevés jó ember volt körülötte, senki sem akarta - a szavaival élve - lehúzni. A tehetséghez nem fér kétség, sőt azt mondanám, szuper tehetséges énekesnő, de az előrejutása esetleges. Nem tudatos amit csinál, ösztönből teszi, amit tesz, így nagyon nehéz lesz stabil karriert építeni. Van az a piaci szegmens, ami ideig-óráig támaszt adhat neki, vagy a siker illúzióját keltheti, de neki tudatos építkezéssel teljesen máshol lenne a méltó helye. Természetesen drukkolok neki, hogy sikerüljön megvalósítania az álmait" - mondta Spaics Igor marketing-reklám és média szakember, aki szerint Tóth Andi legnagyobb ellensége saját maga.

Tóth Andi Forrás: Tóth Andi/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.